HABER ARŞİVİ

2024-2025 ADLİ YIL AÇILIŞ RESEPSİYONU

Yeni adli yıl açılışı Denizli Barosu Hizmet Binası'nda yapılan resepsiyon ile kutlandı. Resepsiyon sonrasında, meslektaşlarımızdan oluşan Bir Kişi Arkeolog Ve Suça Sürüklenen Çocuk grupları konserler verdi. Resepsiyon, DJ Batuhan'ın sahne performansı ile son buldu.
Okuma Sayısı:74| Haber Tarihi:2.09.2024

KUTLAMA

Denizli Valiliği'nin düzenlemiş olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı 102. Yıl Töreni’ne Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER katıldı.
Okuma Sayısı:52| Haber Tarihi:30.08.2024

YEMİN TÖRENİ

Stajını başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşlarımızın yemin törenini gerçekleştirdik. Yemin ederek ruhsatlarını alan, aramıza katılan meslektaşlarımıza başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:99| Haber Tarihi:28.08.2024

YEMİN TÖRENİ

Stajını başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Burak Kutay BULUT’ un ve Ahmet Emre YILDIRIM’ın yemin törenini gerçekleştirdik. Yemin ederek ruhsatını alan, aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:79| Haber Tarihi:26.08.2024

ZİYARET

Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER ve Çivril İlçe Temsilcimiz Avukat Osman AYDEMİR Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdullah Furkan SÜNBÜL’ü makamında ziyaret etti.
Okuma Sayısı:65| Haber Tarihi:15.08.2024

YEMİN TÖRENİ

Stajını başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Beyza Sude KOCASARI’ nın yemin törenini gerçekleştirdik. Yemin ederek ruhsatını alan, aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:179| Haber Tarihi:15.08.2024

Yeni Çivril Adliyesi'ndeki baro odalarının tefrişatı Türkiye Barolar Birliği’nin desteğiyle yapılarak meslektaşlarımızın hizmetine sunuldu. Çivril Baro odalarımızın tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.
Okuma Sayısı:63| Haber Tarihi:15.08.2024

ETKİNLİK

Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER, 6. Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı.
Okuma Sayısı:56| Haber Tarihi:15.08.2024

YEMİN TÖRENİ

Stajını başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Ayça ÖNER’ in yemin törenini gerçekleştirdik. Yemin ederek ruhsatını alan, aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:63| Haber Tarihi:14.08.2024

ZİYARET

Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Bahattin ARIKAN’ı makamında ziyaret etti.
Okuma Sayısı:74| Haber Tarihi:14.08.2024

ZİYARET

Denizlispor, Başkanlığımızı ziyaret etti.
Okuma Sayısı:54| Haber Tarihi:14.08.2024

YEMİN TÖRENİ

Stajını başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Hilal OKUR’ un yemin törenini gerçekleştirdik. Yemin ederek ruhsatını alan, aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:128| Haber Tarihi:25.07.2024
Sayfa 1 / 237