VEDA YEMEĞİ VE TÖRENİ
Tarih: 15.06.2021 | Okunma Sayısı: 2712

Hâkimler Ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 25/05/2021 Tarihli Ve 411 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi Ve 412 Sayılı İdari Yargı Kararnamesi ile; Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül YILMAZ’ın  Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na,        Denizli Vergi Mahkemesi Başkanı Ali AKDEMİR’in Bursa Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanlığı’na, Denizli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal BAKLAN’ın Konya Hâkimliğine, Denizli Hâkimi Ali Kemal GÜLAY’ın Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine, Denizli Hâkimi Bekir ÖZER’in         Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na, Denizli Hâkimi Birtan ŞEKER’in     Hakkâri Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Denizli Hâkimi Furkan UYSAL’ın Kağızman Hâkimliği’ne, Denizli Cumhuriyet Savcısı Resmiye TURAN GÖKÇE’nin Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atanmaları nedeniyle düzenlenen Veda Yemeği'ne Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN katılarak, kendilerine Denizli'deki hizmetlerinin anısına plaket takdim etti.

20.10.2024
AV. UFUK KÖK