TBB- MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ-BORÇLAR HUKUKUNDA GETİRİLEN YENİLİKLER
Tarih: 12.01.2014 | Okunma Sayısı: 3352
Türkiye Barolar Birliği işbirliği ile Meslek İçi Eğitim Programları kapsamında 11 Ocak 2014 Cumartesi  10:30-16:00  saatleri arasında Denizli Barosu Sosyal Tesislerinde “ Borçlar Hukukunda Getirilen Yenilikler (Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi, Kira İle İlgili yeni Hükümler)” konulu seminer düzenlendi. Eğitimin açılış konuşmasını  Baro Başkan Yardımcısı Av. A. Cengiz KILIÇ  yaparak, Meslek içi Eğitim Programı hakkında Baromuz mensubu avukatlara bilgi verdi.

Seminer, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Şeref KISACIK'ın oturum başkanlığında İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat İNCEOĞLU, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Umut YENİOCAK sunumlarıyla gerçekleştirildi. Seminere  çok sayıda meslektaşımız katıldı.