TBB-MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ &S220;Vergi Hukuku&S220;
Tarih: 21.11.2011 | Okunma Sayısı: 3741
Türkiye Barolar Birliği işbirliği ile Meslek İçi Eğitim Programları kapsamında 19 Kasım Cumartesi  10:00-17:00  saatleri arasında Denizli Barosu Sosyal Tesislerinde “Vergi Hukuku” konulu seminer çalışması düzenlendi.  Eğitimin açılış konuşmasını  Baro Başkanı Av. Müjdat İLHAN yaparak, Meslek içi Eğitim Programı hakkında Baromuz mensubu avukatlara bilgi verdi.
Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Avukat Berra BESLER' in katılımlarıyla gerçekleşen  seminer, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Zeki DURMAZ'ın oturum başkanlığında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihal SABAN, İstanbul İdare ve Vergi Mahkemeleri Emekli Başkanı Oğuz ÖZKAN, Kırklareli Baro Başkanı  Avukat Harun SAYGILI sunumlarıyla gerçekleştirildi. Seminere  çok sayıda meslektaşımız katıldı.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ
EĞİTİM MERKEZİ