MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ-&S220;Avukatlık Ücret Sözleşmesinden Doğan Sorunlar&S220;
Tarih: 24.10.2011 | Okunma Sayısı: 4975
Türkiye Barolar Birliği işbirliği ile Meslek İçi Eğitim Programları kapsamında 22 Ekim 2011 Cumartesi  10:00-17:00  saatleri arasında Denizli Barosu Sosyal Tesislerinde “Avukatlık Ücret Sözleşmesinden Doğan Sorunlar” konulu seminer çalışması düzenlendi. Eğitimin açılış konuşmasını  Baro Başkanı Av. Müjdat İLHAN yaparak, Meslek içi Eğitim Programı hakkında Baromuz mensubu avukatlara bilgi verdi.
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Salih AKGÜL'ün oturum başkanlığında Karşıyaka 1. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Murat AYDIN, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Avukat M. Nuri KARAHAN,Ankara Barosu üyelerinden Avukat Zeynep BAHADIR'IN sunumlarıyla gerçekleştirilen seminere  çok sayıda meslektaşımız katıldı.