GEZİ
Tarih: 17.03.2022 | Okunma Sayısı: 707

DENİZLİ BAROSU’NA ÖZEL UÇAKLI GAP TURU

MEDENİYETLERİN BULUŞTUĞU KADİM TOPRAKLAR’’MEZOPOTAMYA’’

ADANA-GAZİANTEP-HALFETİ-ŞANLIURFA-MARDİN-MİDYAT-DİYARBAKIR

19 Mayıs saat 01:00’de Denizli Barosu önünde siz değerli misafirlerimizle birlikte acenta refakati eşliğinde  transferimiz gerçekleşiyor.Antalya Havalimanı’ndan gerçekleşecek Adana uçuşumuz eşlinde saat 08:30’da Adana Şakirpaşa Havalimanına varıyoruz.Bizleri bekleyen aracımızla ilk olarak Adana Taş Köprü ve Seyhan Nehri karşısında kahvaltımız alıyoruz. Kahvaltı sonrası panaromik Taş köprü ve Sabancı Cami’ni gördükten sonra Gaziantep’e hareket ediyoruz.Gazianepte gezilecek yerler:Zeugma Mozaik Müzesi,Bakırcılar Çarşısı,Almacı Pazarı ve töresel tatları ile meşhur Antep Çarşısı..Tur sonunda otelimize hareket.

20 Mayıs:Sabah kahvaltının ardından,Fırat’ın can suyu Halfeti’ye gidiyoruz.Burada yapılacak tekne turunda sular altında kalan Savaşan Köyü’nü grubumuza özel tekne ile yapıyoruz.Halfeti sonrası Urfa’ya hareket.Görülecek yerler arasında Harran Kümbet evleri var.Binlerce yıllık tarihe sahip kümbet evleri ve dünyanın ilk üniversitesi olan Harran Üniversitesi var.Harran dönüşü Urfa Balıklıgöl,Ayn Zeliha Gölü ve İbrahim Peygamber makamı var.Akşam tur sonu Urfada ki otele hareket.

21 Mayıs:Sabah kahvaltının ardından Göbeklitepe’ye gidiyoruz.12000 yıllık bir mabed burası.Tarihin sıfır noktası.Urfa çevre gezileri sonrası Mardin’e gidiyoruz.Mardinde,Deyrulzafaran Manastırı,Midyat Konuk evi,Kasımıye medresesi,Mardin Çarşısı,Dara antik Şehri,Mardin sokakları ve çarşısı göreceğimiz yerler arasında..Konaklama Mardin’de.

22 Mayıs:Kahvaltının ardından Mardinden ayrılıyor,Diyarbakır’a gidiyoruz.Dicle Vadisi,10 kemereli Köprü,Diyarbakır Ulucami,Sur içi,Diyarbakır sokakları ve alışveriş molası olucak.Diyarbakır ciğeri tatmadan,dönmeyin J Tur sonu Diyarbakır havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. Saat 20:20’de Diyarbakır-Antalya seferi ile Antalya’ya gidiyoruz.Antalya Havalimanı’na varışımız sonrası bizleri bekleyen aracımızla Denizli’ye transferimiz gerçekleşiyor, Denizli varış itibari ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz J

 

 

 

 

 

FİYATA  DAHİL OLAN HİZMETLER

*DENİZLİ-ANTALYA HAVALİMANI GİDİŞ DÖNÜŞ TRANSFERLERİ

*ANTALYA-ADANA ve DİYARBAKIR-ANTALYA  GİDİŞ DÖNÜŞ EKONOMİ SINIFI BİLETLERİ

*ADANA’DA VERİLECEK İLK GÜN KAHVALTI.

*GRUBA ÖZEL HALFETİ TEKNE TURU

*BÖLGEDEKİ ULAŞIM                                                                                  

*REHBERLİK                                                                            

*3 GECE KONAKLAMA (4 * VB.OTELLERDE)                                                          

*OTELLERDE ALINACAK STANDART KAHVALTILAR

*YURTİÇİ SEYAHAT SİGORTASI

*ACENTECİLİK HİZMETLERİ

 

EKSTRA OLAN HİZMETLER

*BELİRTİLMEYEN  YEMEKLER (ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ)

*MÜZE VB.GİRİŞ ÜCRETLERİ    

*OTEL EKSTRALARI VE KİŞİSEL HARCAMALARINIZ

*BELİRTİLMEYEN TÜM HARCAMALAR 

 

TUR ÜCRETİ İKİ VE ÜÇ KİŞİLİK ODALARDA KONAKLAMA KOŞULU İLE KİŞİBAŞI 4100 TL

*SINGLE(TEK KİŞİLİK ODA) KONAKLAMA KOŞULU İLE 4850 TL

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ADNAN DEMİRDÖĞER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.