ETKİNLİK
Tarih: 28.03.2022 | Okunma Sayısı: 297
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Tahkim Merkezi tarafından, 27 Mart 2022 tarihinde düzenlenen “Tahkim Günü” etkinliğine Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Engin Yıldız katılmıştır.
Açış konuşmalarını TBB Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan, TBB Saymanı ve Tahkim Merkezi Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gökhan Bozkurt, TBB Tahkim Merkezi Divan Üyesi Prof. Dr. Fikret Eren ve TBB Tahkim Merkezi Başkanı Av. Mehmet Rifat Bacanlı’nın yaptığı etkinlikte; Yargıtay Üyesi Ali Çolak, “Avukatlık Ücret Sözleşmelerinde Azil ve İstifaya İlişkin Meseleler”, Tahkim Merkezi Divan Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Çetiner, “Avukatlık Ücretlerinin Belirlenmesine İlişkin Meseleler”, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Musa Aygül, “Yargı Kararları Çerçevesinde Tahkim Anlaşmasının Geçerliliği”, Yargıtay Üyesi Doğan Ağırman, “Hakem Kararının İptali Davasında Hukuki Dinlenilme Hakkının İhlali ve Kamu Düzenine Aykırılık”, TBB Tahkim Merkezi Başkanı Av. Mehmet Rifat Bacanlı, “Avukatlar İçin Tahkim”, TBB Tahkim Merkezi Genel Sekreteri Av. Hasan Hüseyin Alparslan, “TBB Tahkim Merkezi ve TBB Tahkim Kuralları” konularında sunum yaptı.