ETKİNLİK
Tarih: 25.02.2022 | Okunma Sayısı: 229
Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) ana faydalanıcısı olduğu, Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın ortak olarak katıldığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen ve İsveç Büyükelçiliği, İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı’nca (SIDA) desteklenen ve Baro Başkanlığımızın da işbirliği olan proje kapsamında Şiddet Mağduru Destek Merkezlerinin Açılış Töreni ve “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Baroların Rolü ve Adli Yardım” konulu konferans gerçekleştirildi. Hibrit olarak eş zamanlı 24 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen açılışa Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER uzaktan bağlantı yoluyla Denizli’de, Başkan Yardımcımız Avukat Ufuk KÖK ve Baro Saymanımız Avukat Seher AYDEMİR Ankara’da katıldı.