DUYURU:Denizli Ticaret Meslek Lisesi Hukuk Sekreterleri hk.
Tarih: 21.06.2011 | Okunma Sayısı: 4889
DENİZLİ TİCARET MESLEK LİSESİ
HUKUK SEKRETERLERİ
HUKUK BÜROLARINDA STAJ YAPMAK İSTİYOR&S230;
DENİZLİ'DE İLK VE TEK

Denizli Ticaret Meslek Lisesi olarak, 1961 yılından bu yana, her yıl yüzlerce genci Muhasebe finansman alanında, yetişmiş ara eleman olarak, Denizli iş piyasasına kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Şu anda ilimizdeki hemen hemen tüm işyerlerinde, bürolarda, alışveriş merkezlerinde, hizmet sektörünün yer aldığı her alanda ticaret lisesi mezunu ile karşılaşıyoruz.

Başarılarımıza yenilerini ilave etmek, gençlere yeni iş imkânları kazandırabilmek,   ara değil ana eleman olabilmelerini sağlamak amacıyla Muhasebe ve Dış Ticaret bölümlerimize, Bilişim Teknolojileri(Web tasarımı), Büro Yönetimi ve Sekreterlik ( Hukuk Sekreterliği - Yönetici Asistanlığı), ve Pazarlama Alanı (Satış elemanlığı-Sigortacılık) bölümlerimizi de ilave ettik.

Büro yönetimi ve sekreterlik bölümü Hukuk Sekreterliği dalında eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında siz değerli avukatlarımız yanında stajlarını tamamlayıp, mezun oldular. Bu yıl da 12. sınıf öğrencilerimiz (2011-2012) Eylül ayından itibaren işyerlerinde beceri eğitimine başlayacaklar. Bu alanda yetişmiş 38 Kız 2 Erkek öğrencimiz bulunmakta olup, başarı ortalamaları yüksek, alanlarını kendi istekleri doğrultusunda seçmiş ve iş hayatına atılmak için sabırsızlıkla avukatlarımızla tanışmayı beklemektedirler.

Öğrencilerimiz bilgisayarda ofis programlarına hâkim, on parmak(bakmadan ve ekran kapalı) klavye kullanabilen, diksiyonu düzgün, organizasyon-dosyalama ve arşivleme-sunum-hukuk terminolojisi, anayasal hak ve ödevler, dava hizmetleri konularında yetiştirilmiş, mesleki İngilizce eğitimi almış, mesleki gelişim, iş programları, iletişim ve kişiler arası iletişim modüllerini başarı ile tamamlamışlardır. Gençlerimiz haftanın 3 günü 8’er saatten 24 saat staj çalışmalarını Eylül 2011 – Haziran 2012 arası yapacaklardır. Sigortaları okulumuz tarafından yapılacaktır. Asgari ücretin % 30 u ödenecektir.

Denizli’de Hukuk Sekreteri yetiştiren tek ve ilk lise olmanın gururu ile, sizlerden Hukuk Sekreteri öğrencilerimize, bürolarınızda beceri eğitimi almaları (staj yapmaları )konusunda yardımcı olmanızı bekliyoruz.

Birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ: STAJYER ÖĞRENCİ (HUKUK ASİSTANI) TALEPLERİNİZİ BEKLİYORUZ..

DENİZLİ TİCARET MESLEK LİSESİ    MELTEM TUĞCU

0 505 7074672

Telefon: 2410573                                         Büro Yönetimi Alan Şefi

dtmlburo@hotmail.com

Faks     : 2653452

www.denizlitml.k12.tr

Şenol ÇAĞLAYAN                          Osman KÖKÇÜ

Okul Müdürü                                  Koordinatör Md. Yrd.

19.09.2024