DUYURU-ÇALIŞTAY
Tarih: 4.01.2013 | Okunma Sayısı: 1598

MESLEK SORUNLARI KOMİSYONU’muzca alınan karara göre, 12 Aralık 2012 tarihinde “Yeni ve Eski Türk Ticaret Kanunu’nda HAKSIZ REKABET” konusunda düzenlenen ÇALIŞTAY, meslekdaşlarımızca ilgiyle karşılanmıştır.

Bu sebeple çalıştayların her ay düzenli olarak tekrarlanmasına karar verilmiştir.

Bu sebeple İkinci Çalıştay konusu;

BORÇLAR KANUNU-KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU VE CEZA KANUNU ÜÇLEMESİNDE, TRAFİK KAZALARINA DAYALI MADDİ-MANEVİ TAZMİNAT DAVALARI” şeklinde belirlenmiştir.

16 Ocak 2012 Çarşamba günü saat 17.00 den itibaren DENİZLİ BAROSU SOSYAL TESİSİ’nde yapılacak ÇALIŞTAY’A tüm meslekdaşlarımızı davet ederiz.

Daha önceki duyurumuzda da belirttiğimiz üzere; konuyu tartışmak, mukayese etmek ve bilgilerimizi derinleştirmek amacıyla yapılacak her Çalıştay, en fazla 15 kişilik bir grup ile gerçekleşebilecektir.

Bu sebeple katılımının “kesin” olduğunu bildirerek, Baro görevlisi Sn.Özlem Çelikkol’a, 0258 261 29 48 nolu telefonlarla ulaşarak adını yazdıran ilk 15 kişi ile yapılacak olan Çalıştay’a başvurularınızı bekliyoruz.

Ancak başvurunun daha fazla sayıda olması halinde, aynı tarih-yer ve saatte, yeni grup açılmasının mümkün olduğunu da önemle hatırlatırız.

Bu Çalıştay bir bilgilenme ve öğrenme toplantısı olmayıp, tartışma toplantısı olacağından, her katılımcının konuya hazırlanarak gelmesini ve beraberinde muhakkak İlgili Kanunları yanında getirmesini duyururuz.

Bilgilerimizi paylaşarak artıracağımız inancıyla düzenlediğimiz etkinliğe ilginizi bekliyoruz.

 Saygılarımızla.

MESLEK SORUNLARI KOMİSYONU

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ADNAN DEMİRDÖĞER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.