DUYURU
Tarih: 10.06.2013 | Okunma Sayısı: 2344

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu aşamalı olarak yürürlüğe girmiştir. İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu’ nun 10 uncu maddesine göre bütün işverenler iş sağlığı ve güvenliği risk değerlendirmesi yapmakla yükümlüdür. Risk değerlendirmesinin usul ve esasları İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliği’ nde düzenlenmiştir.

Denizli Barosu olarak, meslektaşlarımızın bu hizmetleri daha uygun fiyatlarda alabilmelerini sağlamak amacıyla bir çalışma yapılmıştır. Verilen fiyat teklifleri Baro Yönetim Kurulumuzun 07.06.2013 tarihli toplantısında değerlendirilmiştir. Bu konuda çalışma yapan meslek örgütleri ve diğer barolar  ile görüşülmüş, Denizli'de verilen fiyat teklifleri içinde personel kadrosu  ve çalışma yöntemleri birlikte değerlendirildiğinde, meslektaşlarımıza hizmet üretebileceği düşünülen Risk analizi, acil eylem planı ve temel iş güvenliği hizmetlerini verebilecek KDV Dahil 150,00-TL olmak üzere Denizli Çınar Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmetleri ve Sağlık Turizm Ltd. Şti. uygun görülmüştür. Meslektaşlarımızın  Denizli Çınar Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmetleri ve Sağlık Turizm Ltd. Şti. ile bağlantıya geçip hizmet alabileceği hususu saygıyla duyurulur.

YAPILACAK HİZMETLER
Risk Analizi