Tarih: 31.03.2023 | Okunma Sayısı: 512

ILAP Eğitici Eğitimi için İlk 3 gün (31 Mart - 1 Nisan - 2 Nisan) için kayıt linki:

Katılacağınız tüm günleri işaretlemenizi rica ederiz.

Gündem için tıklayınız

(Kayıt linkini gündemin içerisinde de bulabilirsiniz)

Değerli hukuk uzmanımız Sayın Prof. Dr. Feridun Yenisey'in öncü katkılarıyla hukuk, psikoloji, toplumsal cinsiyet, sosyal hizmetler ve eğitici eğitmeni uzman kadromuz tarafından aktarılacak olan eğitimlere katılım sağlayabilmeniz için kayıt yapmanız gerekmektedir. Kayıt sonucunda çevrimiçi/zoom katılım linki e-posta adresinize otomatik olarak iletilmiş olacaktır.

Eğitici Eğitimleri toplam 6 gün sürecektir, tarihler aşağıdaki şekildedir:

31 Mart-1 Nisan-2 Nisan (Cuma, Cumartesi, Pazar) - Eğitici Eğitimi 1. Kısım Teorik Eğitimler

14-15-16 Nisan (Cuma, Cumartesi, Pazar) - Eğitici Eğitimi 2. Kısım Pratik Eğitimler (bu oturum için kayıt linki 1. oturum tamamlandıktan sonra iletilecektir)

Not: Tüm eğitimlerin sonunda (ihtiyaca özel + eğitici eğitimi serisi) sertifika alınabilmesi için tam katılım sağlanması gerekmektedir.

Proje kapsamında kurulan merkezlerde faaliyet gösterecek olan avukatların özellikle katılması önem arz etmektedir.

Prof. Dr. Feridun Yenisey ile Hukuk Uzmanımız Aslıhan Özdemir tarafından bu eğitimler için hazırlanan 'Mağdura Yardım El Kitabı için tıklayınız

Bilgilerinize duyurulur.

19.09.2024