Tarih: 25.01.2023 | Okunma Sayısı: 385

“TÜRKİYE’DE ADALETE ERİŞİM İÇİN ADLİ YARDIM UYGULAMALARININ GELİŞTİRİLMESİNE DESTEK PROJESİ AŞAMA II( ILAP PROJESİ)” KAPSAMINDA;

28-29-30 Ocak (Cumartesi, Pazar, Pazartesi) - İhtiyaca Özel Eğitimler -Gündem için tıklayınız.
10-11-12 Şubat (Cuma, Cumartesi, Pazar) - Eğitici Eğitimi 1. Kısım Teorik Eğitimler
17-18-19 Şubat (Cuma, Cumartesi, Pazar) - Eğitici Eğitimi 2. Kısım Pratik Eğitimler düzenlenmiştir.

Tüm eğitimlerin sonunda (ihtiyaca özel + eğitici eğitimi serisi) sertifika alınabilmesi için tam katılım sağlanması gerekmektedir.

Değerli hukuk, psikoloji, toplumsal cinsiyet, sosyal hizmetler ve eğitici eğitmeni uzman kadromuz tarafından aktarılacak olan eğitimlere katılım sağlayabilmeniz için kayıt yapmanız gerekmektedir.
Kayıt sonucunda çevrimiçi/zoom katılım linki e-posta adresinize otomatik olarak iletilmiş olacaktır.

KAYIT LİNKİ // Tam katılım sağlandığını tespit edebilmemiz adına her gün için bu link üzerinden kayıt yapılması gerekmektedir:
('Time' kısmından her günü ayrıca seçerek gerekli bilgileri girerseniz her gün için kayıt yaptırmış olacaksınız.)

(Kayıt linkini gündemin içerisinde de bulabilirsiniz)

Katılım konusunda sayı sınırımız yoktur, Tüm avukatlar ve stajyer avukatlar eğitimlere katılabilir.

Katılmak isteyen meslektaşlarımıza duyurulur.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANLIĞI