DUYURU
Tarih: 22.04.2022 | Okunma Sayısı: 284

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle farklı reklam firmalarından fiyat teklifi alınmak suretiyle en avantajlı teklifi veren firmadan satın alınıp meslektaşlarımızın ofislerine dağıtımı sağlanan “Themis” figürlü hediyelik eşya kurye hizmetleri ile birlikte toplam KDV dâhil 29.952,80 TL.’ye mal edilmiştir.

 

Denizli Barosu Başkanlığı tarafından ilk defa 12.04.2022 tarihinde meslektaşlarımız ve aileleri adına bila bedel iftar yemeği organizasyonu düzenlenmiştir. İftar yemeği organizasyonuna yaklaşık 750 meslektaşımız katılmış olup satın alınan hizmetin bedeli Denizli Barosu’nun saymanlık hesabından karşılanmamıştır.

 

İlimiz protokolü ile çok sayıda davetlinin katıldığı Denizlisporumuzun 55. yıl gecesine Denizli Barosu Başkanlığı adına Baro Başkanı Av. Adnan Demirdöğer katılmıştır. Her ne kadar Baro Başkanlığı adına Denizlispor’a bağış yapılacağı kamuoyunda lanse edilmişse de, sözkonusu bedel Denizli Barosu Başkanlığı tarafından ödenmemiştir. Bu lanse edilen bağış, Baro Başkanı Av. Adnan Demirdöğer'in şahsi nam ve hesabından ödenmiştir.

 

 

Denizli Barosu Yönetim Kurulu kararı gereğince; gönüllülük esası ilke alınarak teşekkül ettirilen Denizli Barosu Avukat Hakları Merkezi üyelerince; meslektaşlarımızın Denizli Adliyesi ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde yaşamış oldukları mesleki sorunlar tutanak altına alınmıştır. Bahse konu tutanaklardaki iddialar doğrultusunda ilgili kişi veya kişiler hakkında ihbar ve suç duyurunda bulunulmasına Denizli Barosu Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiş olmakla bu doğrultuda hukuki süreç başlatılmıştır. Baromuzca, ihbarlar ve suç duyurularının akıbetleri yakından takip edilmekte olup neticeleri hakkında ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

 

Bilindiği üzere baro hizmet binamızda uzun süredir kiracı olan şirket ile yaşadığımız sorunlar hakkında hukuki süreç başlatılmış, haklarında açılan icra takipleri ve tahliye kararı sonrası kiracılık ilişkisi sona erdirilmiştir. Denizli Barosu Yönetim Kurulu kararı gereğince baro hizmet binamızda yer alan zemin kat 1 ve 2 numaralı bağımsız bölümler ile 4. katta yer alan 6 numaralı bağımsız bölümün kiralanmasına karar verilmiştir.

 

Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilirlik yönetim anlayışımızla meslektaşlarımızın bilgilerine sunulur.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ADNAN DEMİRDÖĞER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.