Tarih: 29.04.2021 | Okunma Sayısı: 1212

Değerli Meslektaşlarımız; Baromuz tarafından Denizli Valiliğine yaptığımız büro çalışanlarımızın yasak kapsamından çıkarılması ile ilgili talebimizin görüşülmesi aşamasında; İçişleri Bakanlığınca 29.04.2021 tarihli valiliklere gönderilen "Görev Belgesi Düzenleme" konulu genelge  uyarınca, muafiyet kapsamındaki iş yeri, vs. çalışanları, İçişleri Bakanlığı e-Başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusu yapabilecektir.  Sistemdeki yoğunluktan kaynaklanan sıkıntı nedeni ile avukatlarımızın kısıtlama saatlerinde çalıştırmak istedikleri personelleri için aşağıdaki linkte yer alan GÖREV BELGESİNİ dijital ortamda alamazsa geçici olarak fiziki olarak düzenlenebilecektir. Düzenlenen evrakta çalışanın ikamet adresi büronun adresi çalışanın vatandaşlık numarası ve ad soyadı bulunmalıdır. İmzalarken de ad soyad sicil numarası olmak kaydıyla imzalanması uygundur. Ayrıca çalışanlar SGK kayıt belgelerini de yanlarında bulundurmalıdır. Bu belgenin geçerlilik süresi 2 Mayıs Pazar gününe kadar olduğundan sistem üzerinden başvuru yapılması zorunludur.

Görev Belgesi için tıklayınız

Bilgilerinize duyurulur.