DENİZLİ BAROSU GENÇLİK MECLİSİ GENEL KURULU VE SEÇİM SONUÇLARI
Tarih: 18.09.2013 | Okunma Sayısı: 4909
Baro Yönetim Kurulumuzun 28.08.2013 tarih ve 2013/24 sayılı kararı ile Denizli Barosu Gençlik Meclisi kurulması hakkında karar alınmış ve kabul edilen yönerge ile Denizli Barosu Gençlik Meclisi ilk seçimli Genel Kurulunu 15.09.2013 Pazar günü yapmıştır. Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İLHAN'ın konuşmasıyla başlayan genel kurul, yine aynı gün, Denizli Barosu'na kayıtlı meslekte beş yılını bitirmemiş ve otuzbeş yaşını aşmamış avukatlar ile avukat stajyerleri, ayrıca avukatlık stajını bitirip Baromuza kaydını yaptıran ve ruhsat bekleyen meslektaşlarımızdan oluşan meclis üyeleri arasında yapılan seçimle son bulmuştur.

Seçim sonuçlarına göre Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri şöyledir:

Avukat Uğur COŞKUN -Başkan
Avukat Kerem ONUR