DENİZLİ BAROSU GENÇLİK MECLİSİ GENEL KURULU DUYURUSU
Tarih: 4.09.2013 | Okunma Sayısı: 2100

DENİZLİ BAROSU GENÇLİK MECLİSİ GENEL KURULU DUYURUSU

Karar: 2013/24                                                                                          Denizli, 28.08.2013

DENİZLİ BAROSU MENSUBU DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZA

Denizli Barosuna mensup ilgili yönergenin aşağıda belirtilen maddedeki şartlarını taşıyan*  meslektaşlarımızdan oluşan Denizli Barosu Gençlik Meclisi 2013 yılı Genel Kurulu aşağıdaki gündemi görüşmek, karara bağlamak ve seçimlerini yapmak üzere; 08 Eylül 2013 Pazar günü saat:10:00’da, Denizli Barosu Yönetim Kurulu gözetimi altında Gazi Bulvarı 559 Sokak İnba İşhanı Kat:6-7-8 Merkez / DENİZLİ adresindeki Baro Sosyal Tesisi’nde yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamazsa; Genel Kurul Toplantısı ve seçimleri  15 Eylül 2013 günü saat 10:00’da  Denizli Barosu Yönetim Kurulu gözetimi altında Gazi Bulvarı 559 Sokak İnba İşhanı Kat:6-7-8 Merkez / DENİZLİ adresindeki Baro Sosyal Tesisi’nde yapılacaktır.

Saygıyla duyurulur.

Avukat Müjdat İLHAN

Baro Başkanı

G E N E L  K U R U L  G Ü N D E M İ     :

1.       Yoklama.

2.       Baro Başkanının toplantıyı açışı,

3.       Genel Kurul Başkanlık divanı seçimi.

4.       Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

5.       Baro Başkanının konuşması.

6.       Konukların tanıtımı ve söz isteyen konukların konuşması.

7.       Denizli Barosu Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu üyesi adaylarının saptanması ve seçimi,

8.       Seçilen yöneticiler arasından Gençlik Meclisi Başkan adaylarının tespiti ve yöneticilerin kendi aralarında yapacakları başkan seçimi ve sonucun Divan tarafından Genel Kurula bildirimi,

9.       Seçilen Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkanı’nın teşekkür konuşması,

10.   Hukukun, yargının ve mesleğin diğer sorunları ile ilgili görüşme ve dilekler,

* ÜYELER

Madde 5

Denizli Barosu’na kayıtlı meslekte beş yılını bitirmemiş ve 35 yaşını doldurmamış  ayrıca avukatlık stajını bitirip Denizli Barosu’na giriş aidatını ödeyip kaydını yaptıran ve ruhsatını bekleyen avukat adayları ile stajyer avukatlar meclisin doğal üyeleridirler.