DENİZLİ BAROSU GENÇLİK MECLİSİ 2.GENEL KURULU VE SEÇİM SONUÇLARI
Tarih: 30.12.2014 | Okunma Sayısı: 2278
Baro Yönetim Kurulumuzun 05.11.2014 tarih ve 2014/35 sayılı kararı ile Denizli Barosu Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri 27.12.2014 Cumartesi günü yapılmıştır. Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İLHAN'ın ve Gençlik Meclisi 1. Dönem Başkanı Avukat uğur COŞKUN'un konuşmasıyla başlayan genel kurul, yine aynı gün, Denizli Barosu'na kayıtlı meslekte beş yılını bitirmemiş ve otuzbeş yaşını aşmamış avukatlar ile avukat stajyerleri, ayrıca avukatlık stajını bitirip Baromuza kaydını yaptıran ve ruhsat bekleyen meslektaşlarımızdan oluşan meclis üyeleri arasında yapılan seçimle son bulmuştur.

Seçim sonuçlarına göre Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri şöyledir:

Avukat İbrahim OKKAYA -Başkan
Avukat Mestan IŞIK