DENİZLİ BAROSU ELO SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ
Tarih: 30.10.2013 | Okunma Sayısı: 5262

Başkanlığımız tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Denizli Barosu Satranç Turnuvası’nın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik. Bu yıl turnuva ELO (Uluslar arası) olarak 26-27-28 Ekim 2013 tarihleri arasında ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Spor Salonunda yapıldı.

26 Ekim 2013 Cumartesi günü başlayan turnuva, 28 Ekim 2013 Pazartesi günü sona erdi. Baro Başkanlığımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Şubesi, Dr. Metin Sürmeli Spor Kulübü ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları  ile ortaklaşa gerçekleştirilen turnuvanın açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU, Baro Başkanı Avukat Müjdat İLHAN ve  Denizli Büyükşehir Belediye  Başkan Yardımcısı Ali DEĞİRMENCİ yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından;   Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvasına katkıda bulunanlara   Baro Başkanı Avukat Müjdat İLHAN, Turnuvada emeği geçen tüm hakemleri temsilen Turnuva baş hakemi Altan KARABULUT’a, Turnuva direktörü Halil Hilmi DARI’ ya, Odtü Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu Müdürü Kenan ÖMEROĞLU’ na ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU’ na plaket sundu.

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı Turnuva, üç (3) kategoride gerçekleştirildi.

A Kategorisi: 2200 ELO ve altı ile 1400 ve üzeri UKD’ li sporcular

B Kategorisi: 1400 altı UKD’ li sporcular ve UKD’ siz sporcular

C Kategorisi: ELO ’suz , 1400 altı UKD ‘li ve UKD’ siz kadın sporcular

C KATEGORİSİNDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir:

1. ELİF KAYABAŞI

2. CEYLİN TİKVEŞLİ

3. MÜNEVVER GÜL YILDIZ

4. HATİCESU KOYUNCU

5. GÜLŞAH NOYAN

6. BAHAR KARADAŞ

7. ALARA ZEYCAN

C Kategorisinde yarışan yarışmacılarımızdan üçüncülük ödülüne hak kazanan sporcumuz  Münevver Gül YILDIZ’a ödülü Türkiye Satranç. Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ömer Sevinç, ikincilik ödülüne hak kazanan Ceylin TİKVEŞLİ’ye ödülü Türkiye Satranç. Federasyonu Ege Bölge Temsilcisi Kemal BOZTEKİN, birincilik ödülüne hak kazanan Elif KAYABAŞI’ ya ödülü Odtü Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu Müdürü Sayın Kenan ÖMEROĞLU tarafından verildi.

B KATEGORİSİ NDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir:

1. BERKAN BAŞKAFA

2. SEBAHATTİN ERDAL

3. EGE DEMİR

4. BARAN KOÇ

5. DENİZ HIZ

B Kategorisinde yarışan yarışmacılarımızdan üçüncülük ödülüne hak kazanan sporcumuz  Ege DEMİR’e ödülü Turnuva Baş Hakemi Altan KARABULUT, ikincilik ödülüne hak kazanan Sebahattin ERDAL’a ödülü Turnuva teknik kurul üyesi Ömer GÖKÇE, birincilik ödülüne hak kazanan Berkan BAŞKAFA’ ya ödülü Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali DEĞİRMENCİ tarafından verildi.

A KATEGORİSİNDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir:

1. SERKAN SOYSAL

2. MEHMET ALİ SARAÇ

3. OKAN BULGURLU

4. ÖMER AFYONCU

5. MÜRSEL BULUT

6. AHMET YILDIRIM

A Kategorisinde yarışan yarışmacılarımızdan üçüncülük ödülüne hak kazanan sporcumuz  Okan BULGURLU’ya ödülü Baro Genel Sekreteri Avukat Alpaslan ORUÇ, ikincilik ödülüne hak kazanan Mehmet Ali SARAÇ’a ödülüGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU, birincilik ödülüne hak kazanan Serkan SOYSAL’ a ödülü Baro Başkanı Avukat Müjdat İLHAN tarafından verildi.

Turnuva ödül töreni, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının ve aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi.

20.09.2024