CUMHURİYETİMİZİN 88. YILI KUTLU OLSUN
Tarih: 28.10.2011 | Okunma Sayısı: 2114

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 88. yılını kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

Atamızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi yüceltmek en önemli görevimizdir. Çünkü Cumhuriyet, gücünü ulusun kayıtsız şartsız egemenliğinden alan bir rejimdir. Bu nedenle, ödün vermeden yaşatmamız gereken en değerli varlığımızdır.

Şimdiye kadar olduğu gibi, terör saldırılarında verdiğimiz şehitlerin, Van ili ve çevresinde meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü yaşamamıza rağmen, tüm ulus olarak birbirimize kenetlenerek cumhuriyetimizi korumaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 88. yılını kutluyor, Cumhuriyet coşkusunu yüreğimizde her zaman taşıyacağımız inancı ile Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, en içten saygılarımı sunuyorum.

Avukat Müjdat İLHAN
Denizli Baro Başkanı