AV. OĞUZ AKINCI ANISINA DÜZENLENEN 10. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.
Tarih: 7.06.2011 | Okunma Sayısı: 3467
Bu yıl Avukat Oğuz AKINCI anısına düzenlenen 10. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın kapanış gününde Avukat Oğuz AKINCI'nın ailesine plaket takdim edilerek,  özel hazırlanan formalar verildi. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanlığını on senedir yürüten Avukat Oğuz AKINCI'nın anısına da Kulüp Yönetim Kurulu adına Başkan Feyyaz CEŞEN  plaket sundu.

Avukat Oğuz AKINCI'nın anısına düzenlenen 10. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası'nın final maçı Ağır Tahrik ile Ani Müdahale Mangası arasında yapıldı. Final maçı 2-0 Ani Müdahale Mangası'nın galibiyetiyle sonuçlandı. Turnuvanın şampiyonu Ani Müdahale Mangası oldu.

19.09.2024