ANMA
Tarih: 10.11.2021 | Okunma Sayısı: 406

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı cumhuriyetimizin savunucuları olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı bugün bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyor, Atamızı aramızdan ayrılışının 83. yılında minnetle ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım 1938 tarihi bir devrin sonu değil, Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü hale getirmek; “muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak” için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi korumak, değerlerine sahip çıkmak, onun ilke ve inkılaplarının izinde şanlı tarihimizin zaferlerini canlı tutmak ve bunları gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz” sözünde olduğu gibi tüm gücümüzle Cumhuriyetimizi her alanda yüceltmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha saygıyla ve şükranla anıyor, emanetini koruyacağımıza söz veriyoruz.

 DENİZLİ BAROSU BAŞKANLIĞI

ETKİNLİK TAKVİMİ

27.09.2024
AV. ADNAN DEMİRDÖĞER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.