ADANA BAROSU ZİYARETİ VE MİTİNGİ
Tarih: 12.02.2013 | Okunma Sayısı: 3815
Adana Barosu tarafından düzenlenen  09 Şubat 2013 Cumartesi günü Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Eski Yargıcı - Milletvekili Rıza Türmen, Anayasa Mahkemesi Raportör Hakimi İbrahim Çınar ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Selin Esen'in  konuşmacı olarak katıldığı “Anayasa Mahkemesi’ne Bireysel Başvuru” konulu panele Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN katıldı. Panel sonunda Denizli Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan Anayasa Raportörü Yargıcı İbrahim Çınar'a  plaket takdim etti.
 
Ayrıca panel sonunda Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN, Adana Baro Başkanı Avukat Av. Mengücek Gazi Çıtırık’a nezaket ziyaretinde bulundu. 10 Şubat 2013 Pazar günü de Savunma Susmayacak Mitingine katıldı. 

Adana Barosu’nun çağrısıyla düzenlenen “Savunma Susturulamaz” Mitingi, onlarca baronun katılımıyla, 10 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi. Mitinge, TBB Başkan ve Yönetimi ile Adıyaman, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırşehir, Mersin Baroları Başkan ve Yöneticileri ve baroların mensubu avukatlar da katıldı.

Mimar Sinan Amfi Tiyatrosu önünde başlayan yürüyüşte, avukatlar ellerinde, “Savunmayı Savunuyoruz”, “Savunma Susmayacak” yazılı dövizlerle Uğur Mumcu Meydanına kadar yürüdü.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ADNAN DEMİRDÖĞER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.