2021-2022 ADLİ YIL AÇILIŞ RESEPSİYONU
Tarih: 2.09.2021 | Okunma Sayısı: 768

Yeni adli yıl açılışı Denizli Barosu Hizmet Binası'nda yapılan resepsiyon ile kutlandı. Resepsiyona Denizli Milletvekillerimiz Şahin TİN ve Yasin ÖZTÜRK, Denizli Valisi Ali Fuat ATİK, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan BÖLÜKBAŞI, İdare Mahkemesi Başkanı Ali HÜKÜM, Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim KISAÇ, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin BALCIOĞLU, İl Emniyet Müdürü Kenan YILDIZ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel YANIK, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz DOĞAN, Çivril Belediye Başkanı Niyazi VURAL, Sanayi Odası Başkanı Müjdat KEÇECİ avukatlar, hakimler, savcılar, siyasi parti il temsilcileri, basın mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Resepsiyon sonrasında, meslektaşlarımız sahne alarak konserler verdi.

27.09.2024