12. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Tarih: 19.06.2013 | Okunma Sayısı: 3374

29.04.2013 tarihinde başlayan Avukat Murat Atıcı anısına düzenlenen Denizli Barosu 12. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası, 18 Haziran 2013 Salı günü oynanan final maçıyla son buldu. Turnuvayı Cebri İcra takımı birinci olarak tamamlayarak kupayı kazandı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvaya 10 takım katıldı. Turnuvada dereceye giren birinci takıma ve sporculara Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Muhammet SAVRAN ve Denizli Baro Başkanı Avukat Müjdat İLHAN, ikinci takım ve sporculara Avukat Ahmet ATICI ve üçüncü takım ve sporculara Denizli Barosu Önceki Dönem Başkanı Avukat Adil DEMİR tarafından kupaları verildi. Turnuvaya katılan takımlardan  Denizlinin Efesi adına Avukat İsmail ÖZGÜR'e en centilmen takım , hakemlere ve sağlık personeline plaket takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren takımların sıralaması ise şöyle:

1 – Cebri İcra
    2 – Denizli Adliyesi