11. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Tarih: 4.06.2012 | Okunma Sayısı: 4814

16.04.2012 tarihinde başlayan Denizli Barosu 11. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası, 01 Haziran 2012 Cuma günü oynanan final maçıyla son buldu. Turnuvayı Denizli Adliyesi takımı birinci olarak tamamlayarak kupayı kazandı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvaya 12 takım katıldı. Turnuvada dereceye giren birinci takım ve sporculara Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail ALKAN, ikinci takım ve sporculara Adalet Komisyonu Başkanı Bekir ERİN ve üçüncü takım ve sporculara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali ÖZGÜR ve Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İLHAN tarafından kupaları verildi. Turnuvaya katılan takımlarda en çok gol atan sporcu Mehmet ÖZER’e gol kralı, F.C.Alsenal adına Avukat Cengiz BAKCAN’a en centilmen takım , hakemlere ve sağlık personeline plaket takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren takımların sıralaması ise şöyle:

1 – Denizli Adliyesi
    2 – Sarayköy Adliyesi