10. GELENEKSEL ELO SATRANÇ TURVUVASI
Tarih: 15.11.2021 | Okunma Sayısı: 616

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvası’nın bu yıl onuncusunu gerçekleştirdik. Turnuva, 12-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Denizli Barosu Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapıldı. 12 Kasım 2021 Cuma günü başlayan turnuva, 14 Kasım 2021 Pazar günü sona erdi. Baro Başkanlığımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen turnuvanın açılış konuşmalarını İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman EKİCİ ve Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER yaptı.

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı Turnuva, üç (3) kategoride gerçekleştirildi.

A Kategorisi: 2200 ELO ve altı ile 1400 ve üzeri UKD’ li sporcular

B Kategorisi: 1400 altı UKD’ li sporcular ve UKD’ siz sporcular

C Kategorisi: ELO ’suz , 1400 altı UKD ‘li ve UKD’ siz kadın sporcular

C KATEGORİSİNDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir: 1. DEFNE OMAK 2. ELA SANLI 3.ELİS ÇAĞIL BAY 4. BENGİSU ERTEN 5. ZEYNEP YILDIRIM 6. DİLAY ÇELEBİ 7. TALYA KOÇAK 8. ZEYNEP ZUHAL ENGİN 9. ECRİN ÇAMCI 10. AYTAN GONCA KORUCU 11.IRMAK SOMYÜREK 12.ECEM AYŞE BALCI 13. ASYA ATAMAN 14. HANIM SENA ŞAHİN

B KATEGORİSİ NDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir: 1. BAYRAM ATEŞ 2. BARTU ARSLAN 3. ÖZCAN ÇINAR 4. HASAN ÖNER UZUN 5. OSMAN GEREN

A KATEGORİSİNDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir: 1. OKAN BULGURLU 2. EREN MANAS 3. ENİS ERÖZ 4. ATA KOLAT 5. ÖMER ÜNSAL 6. YİĞİT SARP ÇALLIOĞLU

Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvasına katkıda bulunanlara Baro Başkanımız Avukat Adnan DEMİRDÖĞER, turnuvada emeği geçen tüm hakemleri temsilen FİDE hakemi Ayşegül AKDENİZ' e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU’ na plaket sundu. 14 Kasım 2021 Pazar günü yapılan ödül törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Medine BOZ, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Şubesi hakem ve üyeleri, Yönetim Kurulu üyemiz, avukatlarımız ve konuklarımız katıldı. Turnuva, ödül  töreninden sonra sona erdi.

27.09.2024