08 MART 2012 DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Tarih: 12.03.2012 | Okunma Sayısı: 3814
08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri çerçevesinde 07 Mart 2012 Çarşamba günü Buldan'da Kadınlarla Hukuki konularda söyleşi yapıldı. Buldan Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve çeşitli kadın derneklerinin katıldığı söyleşide kadınların sorunları dile getirildi ve çözüm önerileri konuşuldu. 08 Mart 2012 Perşembe günü Valilik önündeki çelenk sunma töreninden sonra Baromuz Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Denizli Belediyesi Kent Konseyi'ndeki toplantıya katıldı. 10 Mart 2012 Cumartesi günü saat:10:00-12:00 de Denizli Barosu Sosyal Tesisi'nde Kadın Avukatlarımıza Söyleşi ve Kahvaltı düzenlendi. Baro Başkanı Avukat Müjdat İLHAN kadın avukatlarımızın kadınlar gününü kutlayarak, kahvaltılı söyleşiye katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Çağla ÜNLÜTÜRK ULUTAŞ'ın yaptığı söyleşide "Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği ve Kadına Yönelik Şiddet" konuşuldu.